Tyre care

Одржавање гума

Преносни компресори за ваздух код куће или на путу

Многи власници возила их се вероватно сете само два пута годишње: гуме. Мењање летњих у зимске гуме и обрнуто је обавеза многих власника аутомобила. Али шта се дешава између тих промена? Оптимални притисак у гумама има многе предности за Ваш аутомобил и може побољшати сигурност на путу. Са новом линијом OSRAM практичних компресора за ваздух , одржавање Ваших аутомобилских гума биће лакше него икад. Нека мерење притиска у гумама постане рутина пре сваког путовања и након дужег паркирања аутомобила. Угодан осећај идеалне припреме аутомобила за следеће путовање биће Вам непоколебљиви сапутник.

Ваше предности
Редовно одржавање притиска у гумама помаже у задржавању контроле над возилом на путу. Поред тога, оптималан притисак у гумама спречава повећану абразију и стога може продужити циклусе замене Ваших гума. То штеди новац, јер исправан притисак у гумама такође може смањити потрошњу горива. Истовремено се смањују емисије угљен-диоксида возила. Са новим асортиманом TYREinflate компаније OSRAM, сада можете сами брзо и лако да проверите притисак у гумама и прилагодите га ако је потребно.

Флексибилност у употреби
Било код куће у гаражи, на паркингу поред пута, на одмору или на следећем пословном путовању: Преносни компресори породице TYREinflate су згодни, лагани и лако се чувају захваљујући компактним димензијама. Коначно, на бензинским пумпама више не морате да се бавите различитим компресорима за надувавање гума. Уштедите време и смањите фрустрације: захваљујући OSRAM-овим аутоматским компресорима за гуме, сваки тест притиска у гумама постаје дечја игра.

Једноставно руковање
Све пумпе за гуме TYREinflate имају прикључак од 12V. Ово омогућава удобно напајање преносних компресора из утичнице упаљача за цигарете у возилу. Модели TYREinflate450 и TYREinflate1000 са својим дигиталним дисплејима са позадинским осветљењем раде веома брзо и њима је лако управљати захваљујући великим тастерима. Такође имају функцију аутоматског заустављања која се укључује када се постигне жељени притисак у гумама. Притисак у гумама се може сачувати за следећу проверу.

Широк спектар примена
Наравно, OSRAM-ове аутоматске пумпе за гуме можете користити не само за аутомобилске гуме, већ и, на пример, за гуме Вашег мотоцикла, бициклистичке приколице, па чак и колица, под условом да су опремљена пнеуматским гумама. Погодни адаптери и игла вентила су укључени у обим испоруке и осигуравају надувавање спортске опреме, чамаца на надувавање, лопти, ваздушних душека, играчака за воду итд.

Преглед OSRAM TYREinflate породице

Више информација у каталогу

Карактеристике производа

TYREinflate 200

TYREinflate 450

TYREinflate 1000

TYREinflate 2000

ЕкранАналогниДигиталниВелики дигиталниДигитални
Време надувавања 4.5 мин3.5 мин2.5 мин2 мин
Функција аутоматског заустављањаX
Осветљење екранаXLEDLEDLED
Намотавајући кабл од 12VX
Торба за одлагањеXX
Рукавице и резервни поклопци вентилаXXX
Пуњива, функција Powerbank
5200 mAh
OSRAM гаранција 2 године2 2 године2 2 године22 године2

Поздравите се са променама гума

Захваљујући TYREseal 450 или комплету TYREseal , зачас сте на путу

OSRAM TYREseal Kit

Назад на пут за само неколико минута

Пробушена гума је фрустрирајућа - без обзира куда идете. Иновативно заптивно средство за гуме, међутим, мења игру - а често замена гуме више није ни потребна. TYREseal 450 гел са честицама компаније OSRAM заптива рупе3 ширине до 6mm, без употребе аутомобилске дизалице или било ког другог алата. После тога лако можете надути гуму ваздушним компресором и вратити се на пут за 10 минута. Већ имате OSRAM TYREinflate компресор? Једноставно купите заптивач TYREseal 450 одвојено. Комплет TYREseal се продаје у практичној врећици која садржи и компресор и заптивач.

TYREseal Kit

TYREseal Kit

Два за један

"Једноставно руковање и ефикасно коришћење. Набавите свој комплетан комплет, укључујући гел са честицама за попуњавање мањих оштећења (до 6mm) 3 и ваздушни компресор. Вратите се на пут за кратко време. Комплет TYREseal долази у практичној торби за оптимално чување и са двогодишњом OSRAM гаранцијом. 2

Више информација о производу: TYREseal Kit" TYREseal Kit

OSRAM TYREseal 450

TYREseal 450

Резервна бочица за оригиналну заптивку за гуме за Ваш аутомобил

Многи нови аутомобили испоручују се само са заптивачем за гуме. Када се бочица испразни, TYREseal 450 је савршена замена. Али чак и код старијих аутомобила, OSRAM-ова заптивна маса, из породице OSRAM TYREinflate, може да делује као замена за резервну гуму. TYREseal 450 долази са двогодишњом OSRAM гаранцијом.2 Уштедите на тежини, а тиме и на гориву и CO2!

Више информација о производу TYREseal 450

OSRAM TYREseal Kit

Назад на пут за само неколико минута

TYREseal Kit

TYREseal Kit

OSRAM TYREseal 450

TYREseal 450

1 На основу надувавања потпуно празне гуме од 13 инча до притиска од 2.41 BAR

2 Погледајте тачне услове на нашим страницама гаранције

3 Заптивач пнеуматика не може се користити за санирање оштећења бочне странице гуме

4 Време надувавања на основу бициклистичке гуме од 0 до 5,5 бара