AirZing Mini

Додатно прочишћавање ваздуха у возилу

OSRAM AirZingTM Mini

Прочишћава ваздух тако да можете слободно да дишете

Бактерије, вируси и алергени су увек присутни. Клице које узрокују болести улазе у возило кроз клима уређај и могу се лакше проширити изнутра, посебно у малим, затвореним просторима попут кабине. Стога је већа вероватноћа заразе од путника до путника.

Поготово од када је вирус короне (Covid-19) постао глобална пандемија, хигијенски стандарди постају све важнији. Даље, случајеви попут пушења у аутомобилу или превоза кућних љубимаца могу допринети непријатним мирисима, чинећи ваздух тешким и густим.

OSRAM-ов флексибилни прочишћавач ваздуха

Мали и тих – AirZingTM Mini

  • Mоже да убије до 99% * свих бактерија и одређених вируса
  • Једноставан за употребу са магнетним држачем и USB каблом
  • Није потребно мењати филтере, јер се филтери могу једноставно очистити чистом водом
  • Тих рад на само 25 децибела
Више информација у нашем online каталогу
OSRAM AirZing Mini

OSRAM AirZing Mini

OSRAM AirZing Mini functionality

Како AirZingTM Mini ради

OSRAM Air ZingTM Mini је величине јабуке. Елегантно црно кућиште значи да се беспрекорно стапа са унутрашњошћу Вашег возила и постаје непоколебљив, али дискретан пратилац. Користећи магнетни адаптер са копчом, Air ZingTM Mini се лако може причврстити на вентилационе летвице у возилу. Напаја се преко USB везе. Са само 25 децибела, ради тихо и непрекидно увлачи ваздух из возила. Ваздух се пропушта кроз титанијум-оксидни филтер, који је озрачен UV-A диодама које емитују светлост. Овим процесом може уклонити до 99% * штетних вируса и бактерија из аутомобила и ослободити прочишћени, јонизовани ваздух кроз врх кућишта. Такође може уклонити до 90% * формалдехида, TVOC (Тотална Испарљива Органска Једињења) и мирисе.

Child in car seat

За свежу, чисту атмосферу у Вашем аутомобилу

Без обзира да ли своје возило користите у приватне или пословне сврхе - са Air ZingTM Mini проактивно обезбеђујете бољу хигијену у свом аутомобилу и смањујете вирусе и бактерије у ваздуху. Цео ваздух у возилу се филтрира и очисти за око 30 минута. Air ZingTM Mini такође уклања мирисе и дим.

Употреба прочишћавача ваздуха није ограничена само на возила - с обзиром да се такође може користити као засебна јединица и да му је за рад потребан само USB порт, може се користити и на канцеларијском столу, на пример.

Installation OSRAM AirZing Mini

Једноставно руковање

Захваљујући компактном дизајну, једноставној инсталацији и раду преко USB прикључка (укључен је у испоруку), АAir ZingTM Mini се може инсталирати на разним местима у аутомобилу. Чим засветли плава диода на врху уређаја, уређај почиње да чисти ваздух. За разлику од прочишћивача ваздуха са HEPA или угљеничним филтерима, филтер Air ZingTM Mini од титанијум-оксида не треба мењати приликом чишћења. Потребно га је само уклањати у редовним интервалима, испрати под млазом воде и осушити. Ово штеди новац и спречава потребу за складиштењем резервних филтера. Такође помаже у спречавању загађења. Када се замени филтер од титанијум-оксида, прочишћавач ваздуха је поново спреман за употребу.

AirZing Mini scope of supply

Загађен ваздух нема шансе

OSRAM Air ZingTM Mini је згодан уређај за прочишћавање ваздуха. За разлику од мирисног дрвећа или сличних освеживача ваздуха, мирис се једноставно не прекрива, већ се ваздух у окружењу ефикасно чисти. Невидљиве бактерије и вируси се смањују и више се не шире у возилу кроз систем вентилације. Практични Air ZingTM Mini тако обезбеђује прочишћен ваздух у аутомобилу - без сталне вентилације и без обзира на годишње доба.

Air ZingTM Mini долази са двогодишњом OSRAM гаранцијом **

OSRAM AirZing Mini functionality

Како AirZingTM Mini ради

Child in car seat

За свежу, чисту атмосферу у Вашем аутомобилу

Installation OSRAM AirZing Mini

Једноставно руковање

AirZing Mini scope of supply

Загађен ваздух нема шансе

* Верификовано независним лабораторијским испитивањима у складу са GB/T 18801-2015

** Погледајте тачне услове на нашој страници о гаранцији