OSRAM powerful jump start batteries

Старт за Ваш аутомобил

OSRAM BATTERYstart

Компактне и снажне батерије за покретање

Готово сваки возач је помало забринут кад чује да његов аутомобил штуца. Слаб или чак потпуно испражњен акумулатор не само да одлаже Ваше планове, већ је и врло фрустрирајуће. Поготово зими, аутомобилски акумулатори су под великим напором, ограничени су у функцији или се брже празне. Заборављени уређаји, попут радија или осветљења унутрашњости аутомобила, троше енергију - посебно на старијим аутомобилима без аутоматског искључивања. Ако на видику нема комшије са кабловима за премошћавање, а времена понестаје, згодне и моћне батерије за премошћавање могу Вам помоћи да брзо напуните акумулатор Вашег возила.

Помоћник у хитним случајевима
Постаните независни од помоћи других: OSRAM BATTERYstart са технологијом литијум-кобалта вратиће Вас на пут зачас. Једноставно одаберите производ који одговара запремини мотора - захваљујући њиховој компактној грађи, све три батерије за премошћавање се лако чувају у претинцу за рукавице Вашег возила и стога су увек спремне за употребу ако је потребно.

Мали али моћан
Погодне димензије и - у зависности од модела - тежина од 300g до 700g: Батерије за покретање BATTERYstart су згодне и моћне. Најбоље од свега је што захваљујући својој USB вези функционишу и као powerbank и могу пунити мобилне уређаје попут паметних телефона, фотоапарата, таблета и још много других. Поред тога, BATTERYstart 300 и BATTERYstart 400 долазе са светлим LED светлом које помаже повезивању батерије ноћу или у условима слабе видљивости. Уграђене сигурносне мере предострожности спречавају оштећења, на пример, погрешан поларитет, прегревање или кратак спој.

Будите спремни притиском на дугме

Молимо Вас пажљиво прочитајте упутство за употребу производа BATTERYstart одмах након куповине. У случају нужде, на тај начин ћете бити спремни и свесни које радње треба предузети. Да бисте покренули возило, спојите оба кабла за повезивање на акумулатор аутомобила према њиховим половима. Тачан редослед повезивања и искључења описан је у упутствима. Притиском на дугме, производи BATTERYstart пуштају импулс који активира Ваш акумулатор - тада сте спремни за поновно покретање мотора. Не заборавите да после тога у потпуности напуните свој уређај за премошћавање, тако да буде спреман за поновну употребу.

Пронађите одговарајући производ за своје возило
Породица BATTERYstart укључује уређаје за премошћавање погодне за бензинске моторе од 3l до 8l или дизел моторе од 4l . Са правим уређајем можете покретати мање аутомобиле и мотоцикле, као и сва возила до величине SUV возила, фургона и комбија. BATTERYstart 400 је такође опремљен са утичницом од 12V и стога може напајати додатну опрему са утикачем од 12V изван возила, попут хладњака, вентилатора или преносних пумпи за пумпање гума.

Преглед мобилних ОСРАМ BATTERYstart уређаја

Више информација у нашем каталогу

Карактеристике производа

BATTERYstart 200

BATTERYstart 300

BATTERYstart 400

Капацитет батерије6,000 mAh13,000 mAh16,800 mAh
Препоручена величина бензинског мотора (до)3l6l8l
Препоручена величина дизел мотора (до) -3l4l
Ампеража покретања150A300A400A
Вршна ампеража
500A1500A2000A
Време пуњења2 сата3 сата3 сата
Бр. USB утичница 2.1A122
Утичница/прикључак од 12V--
Функција powerbank-а
Функција LED лампе
Кутија за одлагање
OSRAM гаранција 2 године*2 године*2 године*

* * Погледајте тачне услове на нашим страницама са гаранцијом

Стартер за акумулаторе за радионице: BATTERYstart PRO

Пуни се у року од 60 секунди