BATTERYcharge - Паметни пуњачи акумулатора

Одржавање акумулатора

OSRAM BATTERYcharge

Паметни уређаји за пуњење и одржавање акумулатора за возила од 6V до 24V

Нарочито када се аутомобили не возе свакодневно, или већину времена проводе паркирани, неопходно је одржавати акумулатор. Током вожње алтенатор даје готово увек потпуно напуњену батерију, али током дужег периода мировања акумулатор возила се непрекидно празни. Без обзира да ли је то Ваш други аутомобил, класични аутомобил или Ваш кабрио у стању хибернације - да бисте гарантовали поуздано паљење након дужег времена мировања, акумулатор возила треба редовно одржавати.

Одржавајте акумулатор онако како заслужује
Наша палета производа OSRAM BATTERYcharge пружа идеалне услове одежавање акумулатора Вашег возила. Паметни уређаји за одржавање акумулатора пуне, штите и обнављају акумулатор Вашег возила. Чак и при ниским температурама, акумулатор ће бити заштићен и аутоматски одржаван након што се потпуно напуни - све док аутомобил поново не будете могли да провозате. Уређаји за пуњење акумулатора OSRAM могу спречити потпуно пражњење акумулатора и тако продужити његов радни век.

Пун фантастичних карактеристика
Ваш BATTERYcharge производ сигурно ће Вас импресионирати обиљем корисних функција: Сва три уређаја за пуњење батерија компатибилна су са возилима са старт-стоп-аутоматиком и штите акумулатор Вашег аутомобила од потпуног пражњења у зимском периоду. Литијумске батерије се пуне циклусом пуњења у 7 корака, док се најчешће оловне/AGM батерије пуне сигурним циклусом пуњења у 9 корака. Пошто смо уверини у квалитет наших производа, дајемо Вам двогодишњу OSRAM гаранцију * на све уређаје за пуњење BATTERYcharge.

Лако руковање, независно одржавање
Сви производи BATTERYcharge су паметни и врло једноставни за руковање. Притиском на дугме уређаји започињу свој вишестепени циклус пуњења и аутоматски прелазе у режим одржавања чим се акумулатор поново потпуно напуни. Велики LCD дисплеји са позадинским осветљењем лако се читају, чак и у лошим условима осветљења. Како су све јединице опремљене обрнутим поларитетом и заштитом од пренапона, можете се једноставно концентрисати на друге ствари након повезивања пуњача BATTERYcharge.

Погодно за многе типове возила
Готово да нема ограничења за Вашу флоту: док модели BATTERYcharge 904 и BATTERYcharge 906 могу да се користе на возилима од 6V до 12V, пуњач BATTERYcharge 908 такође се може користити на возилима од 24V. У зависности од производа, то укључује моторе, већину аутомобила, комбија и, у случају BATTERYcharge 908, чак и доставна возила и мање камионе.

Карактеристике производа

BATTERYcharge 904

BATTERcharge 906

BATTERYcharge 908

Стопа пуњења (до) 4 ампера6 ампера8 ампера
Стопа одржавања (до) 2 ампера3 ампера4 ампера
Максимална величина акумулатора за пуњење за возила од 12V90Ah110Ah150Ah
Максимална величина акумулатора за пуњење за возила од 24V ----Mотоцикли, аутомобили, SUV, комбији, мали камиони
Препоручује се за употребуMотоцикли, аутомобили Mотоцикли, аутомобили, SUV, комбији
Start/Stop компатибилни
Број корака пуњења акумулатора са оловном киселином, AGM, EFB999
Број корака пуњења литијумских акумулатора777
OSRAM гаранција 2 године*2 године*2 године*

* Погледајте тачне услове на нашим страницама са гаранцијом