\

OSRAM LEDriving светла за вожњу и радна светла

Ноћ нема шансе!

OSRAM LEDriving светла за вожњу и радна светла

OSRAM пише нова правила о томе шта можете очекивати од свог возила. Сада, мноштво перформанси, облика и обрасци снопа омогућавају Bам да донесете интензивну белу LED светлост у најмрачније кутке света, на послу или у игри. Такође можете изабрати три серије рефлектора: мултифункционалне, функционалне и танке. Помоћу OSRAM-а светлост се ослобађа - на путу, ван пута и свуда између.

Вратите светлост у Ваш живот на путу или ван пута

На путу

LEDriving светла за вожњу

Без обзира да ли желите да уживате у елегантном акцентном светлу како бисте побољшали изглед свог возила дању или ослободили сву снагу врхунског светла за вожњу на путу ноћу, OSRAM LED светла су јасан избор. Робустна и компактна, она комбинују изузетно високу оптичку ефикасност са равномерном расподелом светлости и дизајном рефлектора који смањују одсјај.

OSRAM LEDriving су ЕCE усаглашена и дозвољена је њихова употреба на јавним путевима.

Ван пута

LEDriving радна светла

Ова робусна и компактна светла дизајнирана су за најтеже услове примене. Производња неће опасти када падне мрак захваљујући овим интензивно белим LED светлима са изузетно високом оптичком ефикасношћу и софистицираним термичким управљањем. Захваљујући снажном обрасцу дугог снопа и продорном осветљењу далеког и блиског поља, ова светла олакшавају рад.

OSRAM LEDriving радна светла немају ECE и не смеју се користити на јавним путевима.

Инсистирајте на OSRAM-у - броју 1 у аутомобилској расвети

Са снажним осветљењем далеког и блиског поља до 450 м, OSRAM осветљење снажног осветљаја ће вам показати пут.

OSRAM Вам даје снагу и флексибилност која Вам је потребна како бисте овладали било којим задатком помоћу спот, широких или комбинованих дугих светала, доступних у различитим стиловима и са различитим угловима исијавања.

Хомогена расподела светлости и смањен одсјај, чак и за време компромитујуће дневне светлости, за већу безбедност на путу са OSRAM-овим портфолиом LEDriving® рефлектора.

Са изузетно робусним поликарбонатним сочивима и вишеструком заштитом напона OSRAM-ови LEDriving® рефлектори обезбеђују поузданост у најекстремнијим условима.

Сва OSRAM LEDriving® светла за вожњу и радна светла имају 5 година гаранције од стране OSRAM-а.

Оснажено чистим LED перформансама

Комбиновали смо високу перформансу OSRAM LED технологије са најновијом иновацијом у директном осветљењу. OSRAM-ов посебно дизајниран закривљени рефлектор у слободној форми побољшава оптичке перформансе преусмеравањем LED светла према вани како би се смањио одсјај и побољшала видљивост.