NIGHT BREAKER: Светло које превазилази очекивања

Искуство вожње без стреса - свакодневно

Једна од најбитнијих ствари за Ваше безбедно искуство вожње у мраку без стреса - супериорна јака светлост. Из тог разлога, OSRAM је систематски развио и побољшао своје сијалице високих перформанси како би направио три најмоћнија NIGHT BREAKER® производа свих времена.

Више светла омогућава да видите даље и на тај начин реагујете знатно раније. То је веома важно за возаче са ноћним слепилом или возаче који генерално лошије виде ноћу - посебно у ситуацијама где је свака секунда битна.

Аутомобил - Број 1 породично превозно средство

Аутомобил - Број 1 породично превозно средство

Превозно средство које најчешће користе породице1 у Немачкој за путовања у слободно време је аутомобил, а следе га авион или воз. Све већа гужва у касним или раним јутарњим сатима, неочекиване препреке на путу и ограничена видљивост доприносе да се многи возачи осећају несигурно приликом вожње ноћу.

Још један чест проблем је умор. Када су возачи уморни, њихова реакција је спорија; стога и не чуди што се велики број несрећа догађа ноћу, иако су гужве на путевима мање него током дана.

1домаћинства са децом испод 14 година, Извор: Statista

Број 1 породично превозно средство

Скоро сваки 13. аутомобил има слаба светла

Вожња ноћу је увек тешка: ноћно слепило, слабо осветљење градске улице и препреке које је тешко уочити док не буде прекасно. Не чуди што се око 70% свих несрећа догађа ноћу. Зато је једна од најбитних ствари за Ваше безбедно искуство вожње у мраку без стреса: супериорна јака светлост.

Задња светла, цурење уља и предња светла: Извор: TÜV Süd

Share of fatal road accidents involving 18- to 24-year olds in the EU by the time of day

Осећајте се безбедније на градским улицама и другим путевима са новом NIGHT BREAKER породицом

…посебно ноћу

Све већа гужва у касним или раним јутарњим сатима, неочекиване препреке на путу и ограничена видљивост: многи возачи се осећају несигурно приликом вожње ноћу. Још један чест проблем је умор. Реакције су спорије те стога и не чуди што се велики број несрећа догађа ноћу, иако су гужве на путевима мање него током дана.

Светло које превазилази очекивања

Одмах пређите на NIGHT BREAKER

Без обзира да ли одаберете халогена или ксенонска светла, увек се можете ослонити на велике предности NIGHT BREAKER сијалица високих перформанси. Питајте Ваш локални сервис или специјализованог трговца које су сијалице одговарајуће за Ваше возило. Наши стручњаци за расвету увек саветују промену сијалица истовремено са обе стране Вашег аутомобила (у пару). Због тога су NIGHT BREAKER сијалице доступне у пару у одговарајућем дуплом паковању.

Најновији асортиман OSRAM производа нуди компатибилне NIGHT BREAKER сијалице готово за свако возило, чинећи OSRAM готово увек правим избором - без обзира да ли Вам је потребна замена за халогену или ксенонску сијалицу.

NIGHT BREAKER породици

Доживите пут у новом светлу и предности повећане безбедности, захваљујући најновијој NIGHT BREAKER породици!

*Ксенон (200%): У поређењу са минималним захтевима према ECE R98

више информација