Осветљење за мотоцикле

За повећану видљивост на путу

Право осветљење игра важну улогу у безбедности, посебно за возаче мотоцикала и скутера. У мраку су мотоцикли теже уочљиви од аутомобила, а мотоциклистима је потребно поуздано осветљење.

OSRAM ствара нове опције за прилагођавање осветљења мотоцикла индивидуалним захтевима са иновативним изворима светлости који уливају поверење у погледу технологије, оптике, дуговечности и безбедности.

Користите следеће пречице да бисте директно прешли на жељене категорије производа:

Одржавање и опрема Сијалице са стилом Сијалице са стилом Дуготрајне сијалице Оригинални резервни делови Сигналне сијалице

Одржавање и опрема за мотоцикле

Будите спремни за пут са нашим практичним пумпама за надувавање гума, камерама и сигналним светлом

TYREinflate 4000

Ваш компактни сапутник за свако путовање

Започните своју следећу авантуру са практичним пратиоцем на вашој страни: TYREinflate 4000 је бежична и пуњива пумпа за надувавање гума са Li-Ion батеријом, која служи и као напајање. Надувајте пробушену гуму за само 3,5 минута1. Функција аутоматског заустављања и вентил за испухивање помажу да гуме буду оптимално напумпане. LED екран има позадинско осветљење, што га чини лаким за читање. Ако желите да пазите на притисак у гумама више од једног мотоцикла, уређај чува до четири различита подешавања притиска. Захваљујући уграђеној функцији батеријске лампе, касни одмори или доласци касно у ноћ више нису проблем. Уверени смо у квалитет наших производа, због чега нудимо 2 године гаранције2 на ову пумпу за надувавање гума.

Купите одмах

TYREinflate 2000

Ваша омиљена пуњива пумпа за надувавање гума

Практична и лагана, пумпа за гуме TYREinflate 2000је идеалан пратилац за ваше авантуре на мотоциклу. Са дигиталним екраном са позадинским осветљењем, можете да обавите мерење притиска у трену. Ако користите више од једног мотоцикла, TYREinflate 2000 може да сачува до четири различите вредности. Нема потребе да стојите поред свог мотоцикла, док пумпа ради свој посао. Са уграђеном функцијом аутоматског заустављања, инфлатор се аутоматски зауставља када се достигне тачан и унапред подешен притисак. Једноставно напуните уређај приложеним USB каблом и користите га као напајање на удаљеним локацијама. Тада је и интегрисана функција батеријске лампе практична. Нудимо 2 године гаранције2 на овај производ.

Купите одмах

TYREseal 450

Закрпите своје гуме у трену

Пробушена гума више не мора да значи престанак авантуре! Са OSRAM TYREseal 450 лако можете запечатити перфорације до 6 мм3 најновијом технологијом гела од честица, а затим поново надувати гуму помоћу пумпе за надувавање пнеуматика као што је TYREinflate 2000 или 4000. Након поправке, можете наставити да возите до 200 км док не промените гуму. Упркос овоме, посетите радионицу што пре! Да бисте уштедели нешто новца, можете чак и да потпуно поправите гуму јер се заптивач може испрати. Нису потребни алати или дизалице, а Ваша вожња може да се настави за око 10 минута.

Купите одмах

ROADsight контролне камере

Не дозволи да Вам нешто промакне из сећања

Понекад на путу дођете у ситуације у којима се све дешава тако брзо и несрећа је неизбежна. После тога, можда нећете моћи у потпуности да се сетите шта се догодило. Како би могли да останете фокусирани на пут, широкоугаоне контролне камере високе резолуције снимају шта се дешава ван Вашег видног поља. Потенцијално важан видео материјал је обезбеђен и доступан за каснију анализу.4 Црно-беле ноћне слике високог контраста са контролне камере ROADsight 50 могу да помогну да се готово ниједан детаљ не превиди, чак и у случају судара у мраку. Нудимо 2 године гаранције2 на овај производ.

Buy now

LEDguardian TA20

Видите и будите виђени помоћу моћног светла упозорења

Боље се припремити него зажалити: Спакујте наш LEDguardian TA20 и будите спремни да будете видљиви издалека у случају квара на путу ноћу. Са својим прилично малим димензијама, лако се пакује у ранац. Можете да имате авантуру живота, а ТА20 може да издржи тешке временске услове јер је отпоран на улазак воде, прашину и ударце и има изузетно високу отпорност на ветар. Уверени смо у квалитет ТА20, због чега нудимо двогодишњу гаранцију2 на овај производ.

Купите одмах

TYREinflate 4000

TYREinflate 2000

TYREseal 450

ROADsight контролне камере

LEDguardian TA20

Више перформанси, модерно светло или дужи животни век

Откријте разноликост OSRAM-ових сијалица за мотоцикле и скутере

Погодно за мотоцикле

Погодно за мотоцикле и аутомобиле

Које лампе могу да користим за свој мотоцикл?

Потражите симболе наше апликације

OSRAM нуди специјалне сијалице за мотоцикле које се могу идентификовати по симболу мотоцикла на паковању. У исто време, OSRAM аутомобилске сијлаице су такође погодне за употребу на мотоциклима. Само потражите комбиновани симбол аутомобила/мотоцикла на производима.

Сијалице високих перформанси

Више светла на путу испред вас

Сијалице високих перформанси за мотоцикле исијавају знатно више светлости на пут у поређењу са стандардним сијалицама за мотоцикле. Видите више и будите виђени раније.

Ксенон

XENARC NIGHT BREAKER LASER (NEXT GEN)

До 220 % већа осветљеност7

XENARC NIGHT BREAKER LASER је најсјајније OSRAM ксенонско светло са ефикасном технологијом која обезбеђује бољу видљивост. Више светла значи видети даље и реаговати раније.

Купите одмах

Стилске сијалице за мотоцикле

Сијалице за модеран изглед

Стилске сијалице за мотоцикле OSRAM-а дају вашем мотоциклу хладан и непогрешив изглед. Њихово модерно плавкасто бело светло, са температуром боје до 6.200 Келвина8, слично је LED сијалицама.

Сијалице за мотоцикле дугог животног века

Дужи животни век, мање замена сијалица

Не само да штедите новац на скупим заменама, већ уштедите себи будући стрес и време застоја. Дуготрајне сијалице за мотоцикле идеалне су за возаче који су често на путу или људе који користе дневна светла. Наше опсежне гаранције за крајње потрошаче2 говоре саме за себе.

Оригинални резервни делови

Висок квалитет и поузданост

Било као серијска оригинална опрема за мотоцикле или као замена, ове сијалице се одликују високим квалитетом и поузданошћу. Идеалне заменске сијалице за Ваш мотоцикл или скутер.

Напомена: Током времена лампе емитују мање светла, а то смањује видљивост возача ноћу. Да бисте у потпуности искористили своје фарове, мењајте лампе у паровима пре него што прегоре. Избегавајте неуравнотежене или непредвидиве снопове фарова!

Указујући на пут напред

Сигналне сијалице за мотоцикле и скутере

1 Засновано на надувавању гуме од 13” од издуванег на 2.4 BAR
2 За прецизне услове погледајте наш одељак о гаранцији
3 Заптивач за гуме не може се користити за поправку оштећења бочне стране гуме
4 Имајте на уму: морају се поштовати појединачни посебни захтеви и законодавство земаља, посебно у погледу трајања записа/коришћења и преноса података. Молимо вас да се упознате са законима о заштити података ваше земље и уверите се да их поштујете. Такође се упознајте и придржавајте се релевантних закона и прописа у вези са коришћењем и власништвом контролних камера у вашој земљи.
5 Ови производи немају ECE одобрење и не смеју се користити на јавним путевима у било којој спољашњој примени. Коришћење на јавним путевима доводи до поништења дозволе за рад и губитка осигурања. Неколико земаља забрањује продају и употребу ових производа. За додатне информације контактирајте свог локалног дистрибутера.
6 У поређењу са минималним правним стандардом
7 У поређењу са минималним захтевима ECE R98/R99. D3S, D4S.
8 XENARC COOL BLUE INTENSE сијалице
9 H1, H4, H7, H11, HB3, HB4, HIR2
10 Измерено у фаровима
11 D1S, D2S, D3S, D4S, D8S
12 У поређењу са стандардним халогеним сијалицама