ROADsight аутомобилске камере

Аутомобилске камере

OSRAM ROADsight

Аутомобилске камере високе резолуције за предњи и задњи део возила

Понекад у саобраћају дођете у ситуацију када се све догоди тако брзо, и несрећа је неизбежна. После се можда сећате само делова онога што се догодило. Како би Вам помогли да се усредсредите на пут, аутомобилске камере високе резолуције и широког угла бележе шта се догађа ван Вашег видног поља. G-Shock сензор у уређају осигурава да камере започну поступак снимања - чак и када је возило паркирано. Аутомобилске камере могу Вам пружити добар, умирујући осећај да је потенцијално важан снимљени материјал осигуран и доступан по потреби за каснију анализу.1 Црно-беле ноћне слике са високим контрастом са аутомобилске камере ROADsight 50 осигуравају да чак и при судару у мраку, ретко који детаљ буде пропуштен.

Ваш неупадљиви сапутник
Аутомобилске камере OSRAM ROADsight обојене су дискретним тамним сивим бојама. Због својих малих спољних димензија, компактне, мале камере се неупадљиво стапају у унутрашњост аутомобила и готово су невидљиве. Постављене иза ретровизора, аутомобилске камере су сада једва приметне и можете се у потпуности концентрисати на саобраћај.

Приступ путем апликације
Апликација OSRAMconnect, која се може преузети из Apple App Store-а или Google PlayStore-а, повезује Вас са аутомобилом.2 У било ком тренутку можете да пребаците слике са надзорних камера ROADsight 30 или ROADsight 50 (укључујући ROADsight REAR 10, ако је применљиво) на свој паметни телефон и сачувате их.1

Једноставна инсталација
Свака ROADsight аутомобилска камера испоручује се са алатима за постављање каблова иза унутрашњих облога возила. То омогућава да се кабл за напајање са USB везом и утикачем од 12V инсталирају готово невидљиво у аутомобилу. Једном када је носач причвршћен на ветробранско стакло, видео камера се може магнетно закачити за њега и наместити у жељени положај за снимање.

Камера за бољи поглед уназад
Залепљена за задњи прозор, задња камера ROADsight REAR 10 може да снима или унутрашњост возила или пут иза. У оба случаја, задња камера мора бити повезана каблом са ROADsight 50 аутомобилском камером.

Карактеристике производа

ROADsight 20

ROADsight 30

ROADsight 50

ROADsight REAR 10

Видео резолуција @ 30fps 1080p1080p1440p1080p
Угао гледања120°130°140°130°
Екран 2''2''XX
GPS праћењеXXX
WifiXX
Режим паркирањаXX
Капацитет складишног простора3До 32GBДо 32GBДо 128GBX
Веза са задњом камеромXX-
OSRAMconnectXX
OSRAM гаранција42 years2 years2 years2 years

OSRAMconnect - повезује Вас са вашим аутомобилом

OSRAMconnect апликација

Лак приступ сликама и видео записима

"Апликација OSRAMconnect повезује Вас са вашом видео камером OSRAM ROADsight 30 или ROADsight 50 и олакшава Вам приступ снимљеном садржају. Гледајте видео снимке и слике снимљене камером директно на паметном телефону и сачувајте их. На пример, слике несреће су брзо доступне и по потреби се могу користити као доказ.1

Такође можете да користите апликацију OSRAMconnect на паметном телефону како бисте прилагодили поставке своје видео камере2

Преузмите апликацију OSRAMconnect овде:

Google PlayStore
Apple App Store

Google PlayStore

Apple App Store

  • 1 Напомена: Морају се поштовати појединачни посебни захтеви и закони земаља, посебно у погледу трајања видео записа/ употребе и преноса података. Упознајте се са законима о заштити података у Вашој земљи и побрините се да их поштујете. Такође се упознајте и придржавајте се релевантних закона и прописа који се односе на употребу и власништво над аутомобилским камерама у Вашој земљи.
  • 2 Аутомобилске камере ROADsight долазе са фирмвером на 11 различитих језика: CZ, DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL, RO, RU, SE. Апликација OSRAMconnect поседује 7 језика: DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL.
  • 3 Прикључак за micro-SD картицу. Картица није укључена у паковању.
  • 4 Детаљни услови доступни су на нашим гаранционим страницама.